Webton Twente eindigt 6e

Webton Twente is er afgelopen weekend niet in geslaagd om de 5e plek te bemachtigen. In twee spannende ontmoetingen was Landstede Volleybal steeds in de 5e set te sterk.

Beide ontmoetingen leken qua scoreverloop erg op elkaar. De 1e set ging steeds naar de Zwollenaren, de 2e en 3e naar Webton Twente maar het was Zwolle dat beide keren makkelijk weer op 2-2 kon komen en ook uiteindelijk winnend kon afsluiten. Er waren in beide wedstrijden voor de Tukkers zeker kansen op meer. Een 18-11 voorsprong in de 1e set op zaterdag leidde niet tot setwinst en een 6-2 voorsprong in de 5e set op zondag bleek ook niet genoeg. Ondanks het verlies was het voor Webton Twente een waardige afsluiting van het seizoen. In de 2e helft van het seizoen en in de play-offs hebben de heren laten zien dat ze behoorlijk wat hebben geleerd.

Het is nu een paar weken volleybalvakantie, maar in de loop van volgende maand zal met de voorbereiding van volgend seizoen begonnen worden. Alle ontwikkelingen met betrekking tot het team kunt u natuurlijk op de site volgen!

TC Tubantia

Sitemap | © 2010 Webton Twente | Webdesign en bouw: Webton